Om Sass.dk


Sass.dk | Lækkert lingerie fra anerkendte mærker


Hos Sass.dk er vi vilde med lækkert lingeri. Det er du højst sandsynlig også, nu hvor du er landet her hos os. Netop derfor har vi samlet et stort udvalg af både danske og internationale brands inden for lingerie, badetøj, homewear, strømper og shapewear til dig her på vores hjemmeside.

Vi har en mission om at kunne tilbyde dig de absolut bedste brands på lingerie-markedet. Vi er derfor også ret stolte af at kunne præsentere dig for anerkendte mærker som Primadonna, Marie Jo, Aubade,Triumph, Femilet, Seafolly, Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Freya - bare for at nævne nogle få.

Lingerie til enhver smag og størrelse

Hos Sass.dk ved vi om nogen, at ikke to kvindekroppe er ens - og gudskelov for det! Det har vi selvfølgelig taget højde for i vores sortiment, hvor du kan få størrelser fra 65-115 i omkreds og A-o skåle. Uanset om du leder efter mere fylde til dine små gajoler eller godt med støtte til dine fyldige meloner, kan du altså få det her hos os.

Hiv bare fat i os, vi vil så gerne hjælpe

Har du helt styr på din størrelse, kan du bare gå på jagt og klikke løs her på vores web-shop. Sidder du med spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde på shoppen, skal du endelige ikke holde dig tilbage med at sende os en mail til kundeservice@sass.dk eller ringe til os på tlf. 70 70 76 40 mellem kl. 10-14 på hverdage.

NADIA "NADIA "BOSSEN," ejeren, hjertet og den person der altid tager en udfordring op!
Nadia er bossen bag Sass.dk, og hun brænder for lækkert lingerie. Faktisk så meget, at hun har valgt at gøre det til sin levevej. Nadia er som chef befriende ærlig og dejligt lige til - og som bonus er hun ikke bange for at motivere sine ansatte (og sig selv) lidt ekstra med søde sager. Når Nadia får en ide skal den føres ud i livet - og helst gerne inden for den næste time. Det kan til tider være lidt udfordrende, men vi elsker og beundre hendes entusiasme. Nadia er vores farverige drinks - elskende, altid rejsehungrende og rimelig bad-ass skiløber af en chef, som altid tager sig godt af både sine ansatte og sine kunder.
Camilla bestemmer - sådan er det bare. Så flytter du rundt på noget uden lov, får du et rap over fingrene af "lager - Chefen"
Camilla - Vi kan ALTID høre hvor hun er. Måske er stemmen det, der får hendes 2 heste til at makke så meget ret, at hun kan tage hjem fra diverse ride stævner med 1. Pladsen. Camilla er udlært i lingeri og har været på diverse kurser og inspirationsture i både ind og udland. Camilla er fuldstændig pjattet med at sælge Primadonna lingeri, og du får ikke lov at forlade butikken før du har set den nyeste udgave. Camilla er god til alle kunder, både den unge pige, som skal ha? sin første BH til de kunder der besøger os fra plejehjemmet. MEN PAS PÅ. Som en gremlin.. giv hende aldrig noget at drikke efter midnat - så er det på egen risiko.

Mikkel - Kender i ikke den stavemåde? Vi har tyvstjålet den fra svenskerne ;-)
Mikkel - Vi elsker ham. Han kan klare alt! Vi burde kalde ham Captain America. Han er altid klar til at redde os alle og ALTID med et stort smil. Mikkel er verdensmester i at have surprisekager med på job, og hvis dagens projekter ikke lige helt er gået efter planen, muntrer han gerne op med en lille Game of Thrones catwalk, hvis der hænger en lille pelsvest i garderoben.
Anita - " Kundeservice Kirsten" - den titel holder 100.
Hvad kan jeg hjælpe med? Er ikke bare en frase!! Og det gælder både kunder, kollegaer og hvor der ellers er nogen der har brug for hjælp. Vi forsøger naturligvis at udnytte det max. her i firmaet, men hun har gennemskuet os kollegaer ;-) Så nu er det mest kunderne på telefonen og fragtmændene der har glæde at hendes smil og hjælpsomme væsen. MEN.. så stopper festen også når hun kommer hjem. Rengøring, støvsugning og generelle husting det må der være andre der hjælper med ;-) Og det er der skam også. Anita har nemlig den sødeste ( og smukkeste) mand man kan tænke sig. Desværre besøger han os slet ikke ofte nok her i virksomheden ;-)
Buyer or Big Spender - depends on the day..
"Hænderne op - der er fødevarepolitiet" ...Sådan er det at spise frokost med Sara.
Der er ikke noget der hedder - bare en rugbrødsmad. Der skal 4 lag og den skal pyntes, og
har vi andre lavet en kedelig mad, får den helt sikkert en kommentar med på vejen. Når Sara ikke spiser så træner hun ( heldigvis hænger det jo så meget godt sammen) Sara holder sig på den måde i god form og har i år taget første sejr til natbowling med team Sass.dk.
DER MANGLER NOGLE
....ja - vi har rygende travlt, så der er også alle dem
som vi ikke har fået tekst og billede på endnu.
Men de er alle mindst ligeså skønne ;-)


Vil du shoppe hos Sass.dk? YAY - det er vi glade for!

Vi sender til hele Danmark, men skriv til os hvis du er placeret i udlandet, så finder vi selvfølgelig også ud af det :)


Rigtig god shopping!


De bedste og mest lingeri-elskende hilsner

Team SASS.dk

Cvr. 41473282

Telefon: 70 70 76 40

Mail: kundeservice@sass.dk