Wiki

Wiki

Wiki er et dansk brand, der er kendt for at skabe moderne og funktionelt badetøj til kvinder. Deres kollektioner er skabt med fokus på komfort, kvalitet og pasform, og de bruger kun de bedste materialer for at sikre, at deres produkter holder i mange sæsoner. Med Wiki badetøj får du altså høj kvalitet og lækkert design.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >

Bliv klædt på til stranden med en Wiki bikini

Wiki har en bred vifte af badetøj til rådighed fra bikinier til badedragter, og deres design er både trendy og tidløse. Deres farvepalet er ofte inspireret af naturen og inkluderer smukke nuancer som blå, grøn og lyserød.

Med en Wiki bikini er du godt klædt på til at gå sommeren i møde, og der er stor mulighed for at finde en bikini, der passer til netop dig og din krop. Wiki laver bikinier fra A-H-skål og i størrelsen 70-95 i omkreds. Du kan derfor finde en Wiki bikini, der passer de fleste danske kvinder. De laves både med og uden fyld, med og uden bøjle, med og uden stropper osv. Der er kort fortalt et stort udvalg af lækre design at vælge imellem.

Nogle vil gerne have, at bikinien dækker så lidt som muligt, mens andre gerne vil have lidt mere stof på kroppen. Her kan det være en fordel med eksempel hipsters, shorts, maxi bikinitrusser eller måske et par trusser med indbygget skørt, der dækker ballerne. Du finder også separate skørter, kjoler og ponchoer fra Wiki, som nemt tages af og på efter behov.

Til sidst kan en Wiki tankini være et godt valg for dig, der gerne vil have todelt badetøj, men som gerne vil have dækket maven. En tankini er en bikinitop med en lang overdel, der dækker bryst og mave, og Wiki har flere lækre tankinier at vælge imellem.

Wiki badedragt – ultimativ komfort og frihed

Badedragter er en populær beklædningsgenstand, især når det kommer til at svømme og solbade, fordi de giver god bevægelsesfrihed og er behagelige at have på. Du finder et stort udvalg af Wiki badedragter i alt fra klassisk sort til mønstrede og farverige varianter samt i mange forskellige modeller hos Sass.dk.

Vi har blandt andet Wiki badedragter med ben til dig, der gerne vil have dækket ballerne og det øverste af lårene. Du finder desuden en Wiki badedragt med indbygget skørt, som på elegant vis dækker for baller og den øvre del af lårene. Du kan selvfølgelig også få en helt klassisk Wiki badedragt med eller uden shapeeffekt

Samlet set er Wiki badetøj værd at tjekke ud, hvis du leder efter komfortabelt, stilfuldt og holdbart badetøj. Deres kollektioner er designet med kvalitet og funktion i tankerne, og deres design er både moderne og tidløse.

Wiki badetøj fra 2023-kollektionen

Wiki er kendetegnet ved trendy og tidløst design med ikoniske farverige og mønstrede styles, og deres badetøj fra 2023-kollektionen er ingen undtagelse!

Deres Wiki Kos-serie skal simpelthen opleves! Det smukke badetøj er lavet i et mønster med nuancer som blå, gul, turkis og pink, der skaber en wow-effekt ud over det sædvanlige. Med et stort udvalg af forskellige bikinitoppe, bikinitrusser og en lækker strandkjole er der virkelig noget at vælge imellem og mulighed for at mikse og matche efter ønske.

Du finder en Kos Fullcup, Kos Bandeau og Kos Bikinitop hos Sass.dk, så hvad enten du har brug for lidt eller meget støtte til barmen, kan du finde en bikinioverdel, der er optimal for dig. Vores Bikinitrusser fra Kos-serien fås som Tai med Snøre, Brazilian Tai, Tai de luxe Fold Down og Midi Shape Trusse, så her er der også mulighed for at få lidt eller meget støtte til maven. En strandponcho fra Wiki Kos er uundværlig, når du skal hente is eller måske en cocktail til at nyde ved poolkanten. Det er super flot at sætte de matchende styles sammen, men du kan også sagtens kombinere Wiki Kos med badetøj fra deres tidligere kollektioner for at skabe dit helt eget personlige look.

Bestil dit Wiki badetøj for 2023 allerede nu og glæd dig til at få det farvestrålende og lækre badetøj tilsendt.

Find en Wiki bikini, badedragt og meget mere hos Sass.dk

På Sass.dk har vi altid et stort udvalg af Wiki badetøj. Vi er vilde med deres farverige styles og store udvalg af størrelser og forskellige modeller.

Har du spørgsmål til vores badetøj fra Wiki, eller har du brug for råd og vejledning i forhold til, hvad du skal vælge? Så står vi altid klar til at hjælpe! Du kan kontakte vores kundeservice på hverdage mellem 10 og 14 på tlf.: 70 70 76 40 eller mail: kundeservice@sass.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv sommerklar med Wiki badetøj!