Triumph

Triumph

Triumph er et verdenskendt og anerkendt brand inden for undertøj, badetøj og homewear, der har været en del af modebranchen siden 1886. De har har siden da produceret nogle af de mest populære og innovative undertøjs- og badetøjskollektioner i verden, og de fortsætter med at forny sig og begejstre kvinder verden over.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >

Mærk forskellen med Triumph undertøj

Triumph undertøj er i en klasse for sig. Brandet er kendt for sin høje kvalitet, stilfulde design og innovative teknologier, der giver kvinder en enestående pasform og komfort. Triumph er også kendt for sin forskning og udvikling inden for undertøj og badetøj, hvilket har ført til mange forskellige funktioner som shaping, minimizing og ultimativ blødhed.

Triumph har en bred vifte af produkter inklusive bh'er, trusser, badetøj, og nattøj, som alle er designet med fokus på kvalitet og komfort. Brandets kollektioner spænder fra klassiske og tidløse design til mere trendy og moderne stilarter, der imødekommer enhver kvindes behov og personlige stil. Du finder derfor både helt klassiske og ensfarvede styles og styles med blonder, iøjnefaldende farver og overraskende snit.

Historien om Triumph

Triumph har efterhånden mere end 135 år på bagen, og der er derfor sket en hel del, siden Johann Gottfried Spiesshofer og Michael Braun grundlagde brandet i Tyskland tilbage i 1886. En ting er dog uændret: Brandet er og har altid været dedikeret til kvalitet og komfort.

Navnet Triumph er inspireret af Triumfbuen i Paris som et udtryk for godt håndværk og høj kvalitet og et statement om stil, indflydelse og kulturel relevans.

Triumph startede som en korsetfabrik, hvor Spiesshofer, Braun og deres seks medarbejdere lavede korsetter med fokus på at højne kvinders livskvalitet med komfort og støtte – noget, der ikke var i højsædet på det tidspunkt. Senere hen udviklede deres sortiment sig til også at inkludere bh’er, trusser, badetøj m.v., og efterhånden kom undertøj til kvinder fra Triumph på alles læber hele verden over. Deres innovative design, skyhøje kvalitet og uforlignelige komfort er ikke til at komme udenom, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af. De har med deres alsidige udvalg noget til alle kvinder.

Triumph har de senere år også etableret et stærkt engagement i bæredygtighed og miljøvenlige produktionsmetoder. Brandet arbejder kontinuerligt på at reducere sin miljøpåvirkning og implementere bæredygtige materialer og produktionsmetoder i sine produkter og processer.

Triumph undertøj til alle kvinder

Triumph laver undertøj, badetøj og homewear til alle kvinder. De har derfor et bredt udvalg af størrelser fra 36 til 48 og 65C til 100G, så der er god mulighed for, at de fleste kan finde en style, der passer.

Når du køber Triumph lingeri, er du sikret lang holdbarhed og en kvalitet i top. Triumph undertøj mister ikke farven og produceres i slidstærkt materiale med nikkelfrie hægter. Triumph har et stort sortiment af blødt bomuldsundertøj, minimizer bh’er og en masse andet lækkert lingeri. Der er derfor stor sandsynlighed for, at der er noget, der passer til lige netop dig.

Triumph har forskellige serier af undertøj, som tilbyder forskellige funktioner. Vil du gerne have undertøj med shapingeffekt, er deres serie True Shape Sensation det oplagte valg, som tilbyder en udglattende effekt uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du gerne vil have ultimativ bevægelsesfrihed, kan du med fordel gå efter Flex Smart-serien, som er udviklet i deres Flex Smart-stof, der er ultralet, temperaturregulerende, følger dine kropsbevægelser og giver dig fri bevægelighed i alt, hvad du gør. Er du til klassisk smukt og behageligt lingeri med blonder, er deres Amourette bh’er og trusser det helt rigtige valg til dig. Og så fås det i mange skønne farver.

Stort udvalg af Triumph lingeri, badetøj og homewear hos Sass.dk

Hos Sass.dk kan du vælge Triumph undertøj, badetøj og homewear lige efter din smag – hvad end du er til en klassisk Triumph Amourette eller minimizer bh, et par trusser med shapingeffekt eller det helt perfekte homewear. Hvem ved, måske bliver dit nye undertøj fra Triumph dit næste yndlingssæt?

Hos Sass.dk er kunden i centrum. Vi står derfor altid til rådighed med råd og vejledning om alt fra størrelser til informationer om vores varer. Du kan kontakte vores kundeservice på hverdage mellem 10 og 14 – så skal vi gøre vores bedste for at besvare alle spørgsmål, du måtte have.

Du finder altid spændende varer til gode priser og tilbud her på siden. Vil du gerne være opdateret på nye kollektioner, kampagner og meget mere? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og være blandt de første til at få besked. Som en ekstra bonus trækker vi desuden hver måned en heldig vinder af et gavekort på 2.000 kr. til at shoppe lækkert lingeri hos Sass.dk for.