Wearing Poetry

Wearing Poetry

"Every morning, she adorned herself with lingerie, each piece like wearing a different chapter of her own personal poetry"

Wearing Poetry - Perfekt lingeri til din større barm. Wearing Poetry er et helt nyt brand, etableret i 2023. Wearing Poetry er lingeri designet i virkelig behagelige kvaliteter, smukke blonder og suveræne pasformer. Wearing Poetry er særdeles velegnet lingeri til en større barm, idet skålene på deres Fullcup BH'er har en rigtig god dybde, og støtter barmen godt. Du kan shoppe Wearing Poetry BH'er i størrelserne 80-100 D-H og trusser online på Sass.dk

Indstil dit filter

Wearing Poetry er kvalitetslingeri til overkommelige priser. Hos Sass.dk har vi et stort udvalg af lingeri, og med brandet Wearing Poetry er der i dén grad kælet for detaljerne. De lækre pasformer og bløde materialer gør, at Wearing Poetry anses for at være det perfekte lingeri både til hverdag og til fest. Stilen på det smukke lingeri er moderne med et twist, og du kan mikse både Maxi Trusser med høj talje og Luxury String med smukke blonder sammen med de sorte feminine blonde BH'er. Vi tør godt skrive under på, at et sæt lingeri fra Wearing Poetry ikke kommer til at ligge nederst i lingeriskuffen. Det er simpelthen alt for smukt og behageligt til at lade ligge.