Mindre plastik - mere miljøHos Sass.dk har vi længe arbejdet på at ændre en hel del af vores emballage, så vi kan sende dine lækre køb mere miljø-bevidst.


Miljø-venligt pap koster mere end plastik - øv!

Vi har fjernet de fleste plastik poser, og forbedret emballagen så dine varer er bedre beskyttet under transport, samtidig med at vi beskytter miljøet bedre.Vi arbejder hen imod at kunne sende alt i miljøvenlige papkasser, og næsten alle forsendelser sendes allerede nu i pap. Vi er utrolig glade for vores nye emballage - ikke mindst fordi at vi tror på, at du som kunde fremover vil få en bedre oplevelse når du modtager og åbner din pakke fra Sass.dk. Med din hjælp vil vi fortsat arbejde videre på andre miljø-forbedringer i vores processer - bl.a. på vores gaveindpakning.


Vi har valgt for dig

Vi kan ikke klare det alene, det koster at gøre det rigtige - derfor giver vi lidt og du giver lidt, så vi ved fælles hjælp kan bidrage til miljøet.

Vi har taget valget for dig, og har derfor indført et service gebyr 5,- for hver ordre, uanset beløbets størrelse.
Verdenssituation påvirker også os - ØV!

Vi har brugt mange vågne timer på at få udviklet vores egne miljørigtige kasser.

De er både lækre at modtage sine varer i, gode til returpakker og ikke mindst meget miljøvenlige.

Den nuværende verdenssituation gør dog, at emballagen desværre er ændret i nogen tid! Vi sender derfor pt. i en lidt kedelig, men miljøvenlig pose i 100% genbrugsplast, imens vi arbejder på en ny løsning.

Tak for din forståelse!