Empreinte

Empreinte

Empreinte er et yderst delikat fransk mærke, som forstår sig på kvinders ønske om look. Empreinte laver smukke kreationer med de smukkeste og feminine blonder, mønstre og ikke mindst moderne pasformer. Empreinte lingeri er helt perfekt til dig som har meget barm, men som ønsker et yngre og sofistikeret look. Empreinte lingeri er til kvinden som går op i pasformer, kvalitet og ikke mindst gerne vil føle sig godt tilpas - også under tøjet.
Empreinte lingeri er produceret siden 1946 i Frankrig, og startede med at være en kollektion af underkjoler og bælter. Årene igennem har franske Empreinte ændret stil og fulgt med udviklingen på verdensplan, om mere "frihed" til kvinderne og pasformer og modeller er løbende designet til nutidens moderne kvinde, som har fylde på barmen.
Empreinte lingeri er velkendt og respekteret i Frankrig, og kvinder hylder Empreinte for de fantastiske kreationer designteamet til dato formår at fremstille til perfektion. Med Empreinte er du altid sikret kvalitet og komfort.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >