Chantelle

Chantelle

ChantelleBH - Fransk og fantastisk | En Chantelle BH er både vovet og elegant på en og sammetid, og så har den en helt fantastisk pasform. Franske Chantelle kører eneksklusiv stil og anvender udelukkende gode materialer. Med andre ord emmer enChantelle BH af franske fornemmelser. Kald os bare frankofile, men vi er vildemed lingerie fra Chantelle her hos Sass.dk

Få en påopleveren med din Chantelle BH | Chantelle BH'er er meget mere end bare luksuriøsematerialer og sensuelle blonder. Chantelle er nemlig også funktionelt lingeriemed imponerende god støtte, som gør sig godt til både små store bryster.Chantelle BH'er fås således i størrelser fra A til E-skål. Når du prøver enChantelle BH på, er du ikke i tvivl om, at der her er tale om etlingerie-mærke, som ved, hvad kvinder vil have både når det kommer til komfort ogudseende.

Indstilbare jagten | Er du på jagt efter en ny Chantelle BH, har vi den højstsandsynlig i vores sortiment. Hos Sass.dk har nemlig vi et stort udvalg af detpopulære franske lingerie-mærke. Vi har samlet vores udvalg af Chantellelingerie til dig her på siden, så du nemt kan klikke dig igennem de forskelligevarer og klikke din favorit hjem.

Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >