Chantelle

Chantelle

Chantelle BH - Fransk og fantastisk | En Chantelle BH er både vovet og elegant på en og samme tid, og så har den en helt fantastisk pasform. Franske Chantelle kører en eksklusiv stil og anvender udelukkende gode materialer. Med andre ord emmer en Chantelle BH af franske fornemmelser. Kald os bare frankofile, men vi er vilde med lingerie fra Chantelle her hos Sass.dk

Få en på opleveren med din Chantelle BH | Chantelle BH'er er meget mere end bare luksuriøse materialer og sensuelle blonder. Chantelle er nemlig også funktionelt lingerie med imponerende god støtte, som gør sig godt til både små store bryster. Chantelle BH'er fås således i størrelser fra A til E-skål. Når du prøver en Chantelle BH på, er du ikke i tvivl om, at der her er tale om et lingerie-mærke, som ved, hvad kvinder vil have både når det kommer til komfort og udseende.

Indstil bare jagten | Er du på jagt efter en ny Chantelle BH, har vi den højst sandsynlig i vores sortiment. Hos Sass.dk har nemlig vi et stort udvalg af det populære franske lingerie-mærke. Vi har samlet vores udvalg af Chantelle lingerie til dig her på siden, så du nemt kan klikke dig igennem de forskellige varer og klikke din favorit hjem.

Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >