Chantelle

Chantelle

Når det kommer til at føle sig selvsikker og sexet indefra og ud, er det vigtigt at vælge det rigtige lingeri. Og ingen gør det bedre end det eksklusive franske lingerimærke Chantelle. Med deres forførende design, luksuriøse materialer og en uovertruffen opmærksomhed på detaljer har Chantelle skabt en verdensomspændende skare af beundrere, der sætter pris på skønhed og komfort.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >

Chantelle – fransk, forførende og fantastisk

Chantelle er et fransk mærke med hovedkontor i Paris, der har været en frontløber inden for lingeriindustrien i mere end et halvt århundrede. Deres værdier baserer sig på respekt, kreativitet, ærlighed og kvalitet, og det skinner både igennem i produktionen og deres skønne lingeri.

Deres passion for at skabe smukt og funktionelt undertøj har gjort dem til en favorit blandt kvinder over hele verden. Hver eneste del af Chantelle lingeri er nøje designet og skabt med en perfekt balance mellem stil, pasform og komfort, som har til formål at klæde kvinder på i det blødeste og smukkeste lingeri.

Chantelle kører en eksklusiv stil og anvender udelukkende gode, holdbare materialer som silke, bomuld og uld. Med andre ord emmer Chantelle lingeri af franske fornemmelser. Kald os bare frankofile, men vi er vilde med lingeri fra Chantelle her hos Sass.dk, og du finder derfor altid et bredt udvalg af de skønne styles her på siden.

Få en helt særlig oplevelse med en Chantelle bh

Nogle af Chantelles mest populære produkter er deres bh'er. Uanset om du leder efter en smuk balconette, en sexet pushup eller en støttende sports-bh, har Chantelle et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem. En Chantelle bh er både vovet og elegant på én og samme tid, og så har den en helt fantastisk pasform, der giver optimal støtte hele dagen.

Chantelle bh'er er meget mere end bare luksuriøse materialer og sensuelle blonder. Chantelle er nemlig også funktionelt lingeri med imponerende god støtte, som gør sig godt til både små og store bryster. Chantelle bh'er fås således i størrelser fra A til F-skål og i et væld af forskellige omkredsstørrelser.

Når du prøver en Chantelle bh på, er du ikke i tvivl om, at der her er tale om et lingerimærke, som ved, hvad kvinder vil have, både når det kommer til komfort og udseende. Med et væld af skønne farver, unikke detaljer, blonder og meget mere er det svært ikke at forelske sig i de mange fine bh’er fra Chantelle.

Indstil jagten på din næste bh – Køb Chantelle i Danmark her

Er du på jagt efter en ny Chantelle bh, et par trusser, en top eller andet fra det populære franske mærke, så har vi det højst sandsynligt i vores sortiment. Hos Sass.dk har vi nemlig et stort udvalg af det populære lingerimærke. Vi har samlet vores håndplukkede udvalg af Chantelle lingeri til dig her på siden, så du nemt kan klikke dig igennem de forskellige varer og klikke din favorit hjem.

Når du køber Chantelle lingeri, får du ikke kun et smukt stykke undertøj, men også en følelse af luksus og selvsikkerhed. Deres design er en kombination af elegance, sexiness og komfort, der giver kvinder mulighed for at udtrykke sig og føle sig godt tilpas fra inderst til yderst.

Skulle du have spørgsmål til noget af vores Chantelle lingeri, størrelse, levering eller noget helt fjerde, så er du altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig med stort og småt.