Fri fragt over 500,-


Direkte til Dør DKK 15,- Vi har gjort det nemt i disse særlige tider. Leveringen er midlertidig og gælder fra 19. Marts 2020 og foreløbig frem. Du kan stadig vælge helt fri fragt. Så skal du bare afhente i pakkeshop som du plejer. GLS og Postdanmark fastholder deres gebyr på omkring 45,- for at sende din pakke til døren.
Vi giver 2/3 del og du slipper med DKK 15,-
Vi håber på din forståelse


Fri fragt | Har du haft den klikke-glade pegefinger rigtig langt fremme under din rundtur her på Sass.dk, så frygt ej! Hvis din virtuelle kurv er fyldt op med så mange lækre sager, at det samlede beløb overstiger 500 kr., så giver vi dig nemlig et lille klikke-plaster på fingeren i form af fri fragt med Post Danmark. Så klik du bare løs ;)


Fri fragt er uden omdeling | Den fri fragt er uden omdeling, men du kan selvfølgelig altid selv tilkøbe omdeling ved at klikke lidt ekstra, hvis din finger har været så meget på overarbejde, at du ikke orker at skulle ned forbi posthuset efter din pakke. Post Danmark har desuden lovet at passe godt på dine sager og bringe dem sikkert frem til endedestinationen så hurtigt som det overhovedet er muligt.