Primadonna

Primadonna

Primadonna lingeri har en imponerende historie, der strækker sig helt tilbage til 1865. Det kendte og elskede mærke gør sig især bemærket ved at designe smukt undertøj i store størrelser. En Primadonna BH fås helt op til en K-skål, og der er selvfølgelig stadig kræset om de fine og feminine detaljer i designet. Se hele vores udvalg her.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 6 10 11 12 13 14 >

Find en Primadonna BH, der både støtter og ser smuk ud

Har du en stor barm, er du sikkert stødt på problemet utallige gange. Du har forelsket dig i en smuk BH blot for at opdage, at den slet ikke produceres i din størrelse. Og når du endelig finder noget undertøj, du kan passe, er det slet ikke så fint og indbydende som det i de mindre størrelser.

Den slags problemer får du ikke med en Primadonna BH. Hos Primadonna ser de det som en af deres fornemmeste opgaver at designe undertøj, der både opfylder de lidt større krav til støtte og komfort, der er til BH'er i større størrelser, og er mindst lige så smukt som det undertøj, du kan købe i de mindre størrelser. Du behøver nemlig ikke at tage til takke med kedeligt undertøj, bare fordi du har brug for en større størrelse.

Find de mest populære serier fra Primadonna hos Sass.dk

Primadonna undertøj findes i flere forskellige serier med hver deres særlige kendetegn. Nogle af de mest populære er serierne Madison, Orlando og Deauville. Fælles for de tre serier er, at BH'erne er full cup-modeller designet med smukke blondedetaljer i forskellige mønstre og farver. De er populære, fordi de rammer den perfekte balance mellem støtte, komfort, løft og design.

Den støttende funktion ses bl.a. på de lidt bredere stropper. Også den U-formede bagside (også kaldet 'ballet back') betyder, at din Primadonna BH får en god pasform både for og bag, og at stropperne bliver siddende, hvor de skal. Et lidt højere midterparti giver et flot løft og god støtte, og skålene er dybe og designet til den fyldige barm. Især modellen Deauville har en lidt dybere skål. Alle disse fantastiske funktioner får du sammen med en BH, der er særdeles smuk at se på – du behøver altså ikke at gå på kompromis med hverken design eller komfort, bare fordi du har en fyldig barm.

Forelsker du dig i en bestemt serie, kan du glæde dig over, at mange af serierne med Primadonna undertøj går igen år for år, blot med nye og fine farver.

Primadonna er lingeri, undertøj – og meget mere

Primadonna har ikke kun tænkt på de større størrelser, når det gælder lingeri og undertøj – tværtimod finder du hos brandet også en række andre kategorier, der gør livet nemmere og mere komfortabelt for dig, der ellers kan have svært ved at finde den rigtige støtte og de flotte design.

Eksempelvis finder du i udvalget af Primadonna BH'er også sports-BH'er, der giver dig den ekstra støtte, du kan få brug for, når du dyrker fitness, løber eller løfter vægte. Netop her er det nemlig særligt vigtigt, at du føler dig godt tilpas, så du kan fokusere på din træning og få det bedste udbytte af den – uden bekymringer om, hvorvidt dit undertøj eller træningstøj nu også sidder, som det skal. Ud over sports-BH'erne producerer Primadonna også træningsbukser, yogabukser, tanktoppe m.m., der gør din træning ekstra komfortabel.

På stranden eller i svømmehallen skal du heller ikke mangle komfort og sikkerhed for, at alt bliver siddende, hvor det skal. Derfor finder du hos Primadonna også badetøj i form af både bikinier og badedragter, ligesom udvalget tæller strandkjoler af forskellige slags. Bikinitoppe yder forskellig grad af støtte, alt efter om du vælger en model med eller uden bøjler.

Køb dit Primadonna undertøj hos os og få alle fordelene med

Er du faldet for en smuk Primadonna BH, eller skal du måske have dig en ny badedragt til den kommende sæson? Hos Sass.dk er vi stolte af at kunne præsentere alt fra Primadonna lingeri til sportstøj, og vi håber, at noget af det også falder i din smag. Primadonna er noget af det ypperste, når det gælder undertøj og basistøj til kvinder med former, og der er tænkt på hver eneste lillebitte detalje fra design til ekstra støtte. Vi er helt sikre på, at du kommer til at elske dit nye undertøj fra Primadonna.
Vælger du at shoppe hos os, får du altid fri fragt ved køb for mere end 600 kr., ligesom vi leverer til dig på 1-3 hverdage. Skal du glæde en heldig modtager med en gave, kan du for kun 5 kr. pr. del få pakket din bestilling smukt ind, så den er helt klar til at blive afleveret og skabe lykke hos en, du holder af.