Mey

Mey

Mey er undertøj, nattøj, leggings og meget mere i en blød og behagelig kvalitet, der er designet til hverdagen. Nøgleordene er komfort og kvalitet, og flere kollektioner er både OEKO-TEX-, FSC- og GOTS-mærket. Her finder du vores store udvalg af det lækreste undertøj og andet fra Mey.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 6 7 >

En Mey undertrøje holder dig varm både dag og nat

Er du typen, der godt kan sidde og blive lidt småkold på arbejdet eller derhjemme om vinteren? Så er en Mey undertrøje måske netop det, der gør det lettere for dig at holde en behagelig temperatur. Mey byder på et stort udvalg af undertrøjer i forskellige design og materialer, der gør det let for dig at finde lige præcis den, du har brug for. Materialerne tæller bl.a. viskose og økologisk bomuld.

Nogle af undertrøjerne fra Mey er designet som tanktops med bredere stropper, og andre har helt tynde spaghettistropper. Du finder også modeller med blondedetaljer, som betyder, at de er perfekte at bære under en skjorte eller en bluse med vid halsudskæring. Undertrøjerne er nemlig så fine, at de ikke behøver at blive gemt væk, men sagtens kan være en del af dit outfit.

En Mey undertrøje egner sig også perfekt som nattøj, måske især om sommeren. Sæt den sammen med et par fine pyjamasbukser, og du har et sæt, der både er skønt som nattøj og som et hyggesæt på en langsom søndag eller feriedag. De mange muligheder giver dig en undertrøje, der kan bruges hele døgnet – hele året.

Dit Mey undertøj kan hurtigt blive nye favoritter

“Don’t go with less” siger Mey selv, og vi kunne ikke være mere enige. Når det kommer til dit undertøj, skal du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. De inderste lag skal tværtimod sørge for, at du har det rart og behageligt hele dagen, og med undertøj fra Mey er det absolut ikke noget problem. Og det gælder naturligvis, uanset om du vælger en højtaljet trusse i bomuld eller et par forførende strings med blonder.

Mey undertøj kan kort sagt dække alle dine behov lige fra det pyntede og feminine til det praktiske og behagelige, der ikke kan ses under tøjet. Samtidig finder du et bredt udvalg af undertrøjer, T-shirts og leggings, der kan supplere din garderobe på mange måder. De bløde stykker tøj kan bruges både som undertøj, nattøj og til en hyggelig dag derhjemme. Mey er der for dig, uanset hvilke behov du har.

Mey BH og trusser til hverdag og fest

Undertøj fra Mey er produceret med fokus på den perfekte pasform og komfort i topklasse, og hos Sass.dk finder du trusser i størrelser fra 36 til 52 samt BH’er med skålstørrelse A-F og omkreds 70-90. Undertøjet er produceret under gode forhold i Europa og i de lækreste materialer. Det skarpe fokus på komfort betyder, at du kan have det godt fra inderst til yderst – hele dagen igennem.

Til hverdagen kan du vælge mellem alskens forskellige Mey trusser i skønne, bløde materialer som økologisk bomuld og mikrofiber. Materialerne er nøje udvalgt, for at du skal føle dig veltilpas fra morgen til aften – allerhelst uden at skænke dit undertøj en tanke.

Når du skal føle dig ekstra lækkert klædt på, kan du vælge en Mey BH og trusser med smukke blonder og andre feminine detaljer. Måske er det kun dig selv, der ved, at du har iført dig dit smukkeste undertøj – men det kan alligevel gøre en verden til forskel for, hvordan du har det med dig selv.

Supplér dit Mey undertøj med leggings, T-shirts og meget mere

Hvis du allerede er vild med det bløde og komfortable undertøj fra Mey, skal du måske også kaste et blik på det store udvalg af nattøj, T-shirts, leggings, cykelshorts, underkjoler og meget mere. Mey er nemlig ikke kun leverandør af noget af markedets skønneste undertøj, men kan dække stort set alle dine behov, når det gælder basisgarderoben.

Et par cykelshorts er perfekte under den korte sommerkjole. Har du en kjole på, hvor stoffet er en smule transparent, er en underkjole uundværlig. En blød bomulds-T-shirt er uundværlig som basisbeklædning og som nattøj, og her kan du supplere med et par komfortable pyjamasbukser. Leggings kan du bruge under kjoler, tunikaer og lange skjorter – eller på sofaen, når den står på hygge og afslapning. Der er kort sagt ikke den anledning, hvor du ikke er dækket godt ind med det lækre undertøj og basistøj fra Mey.

Køb Mey undertøj hos Sass.dk

Når du køber dit Mey undertøj hos os, får du fri fragt, når du handler for mindst 600 kr. Derudover lover vi dig altid en hurtig levering på 1-3 hverdage, så du ikke skal vente længe på at hoppe i dit nye, lækre undertøj. Har du brug for hjælp til størrelser eller andet, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice.