LINGERI

Lingeri er ikke kun tøj, der bæres under dit overtøj; det er en vigtig del af enhver kvindes garderobe og har potentiale til at løfte humøret, øge selvtilliden og tilføje et strejf af luksus og sensualitet til hverdagen.

Hos Sass finder du et bredt udvalg af eksklusivt lingeri fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet som Marie Jo, Primadonna, Calvin Klein, Triumph og Femilet. Vores lingeri er udvalgt med omhu, for at sikre den bedste pasform, kvalitet og komfort til dig.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 6 58 59 60 61 62 >

Skru op for sensualiteten med lingeri fra Sass.dk

Lingeri er en essentiel del af enhver garderobe, men det behøver ikke kun at forbindes med noget, som du bærer under tøjet; det kan også¨være med til at løfte både humør og selvtillid, samtidig med at det tilføjer et strejf af luksus og sensualitet til hverdagen. Hos Sass.dk elsker vi lingeri, som hylder kvindekroppen, og derfor er vores udvalg samlet til at vække og forstærke din indre sensualitet, uanset din personlige stil og kropsform.

Fra skønne blonder til glatte materialer i silke og satin er hver bh og trusse i sortimentet valgt med tanke på at kunne fremhæve din femininitet. . Derudover har vi gjort meget ud af, at produkterne i vores udvalg har et vis niveau af komfort, da vi tror på, at sand sensualitet udspringer fra en følelse af velvære og sikkerhed. Så gå på opdagelse her på siden, hvor du finder det skønneste undertøj fra mærker som Chantelle, Marie Jo, Primadonna og Triumph, og vælg det lingeri, der falder i din smag.

Labert og lækkert lingeri til dig

Behagelige bh’er til hverdagen

T-shirt-bh’en er til dig, der leder efter en diskret bh, der sidder flot og behageligt under tætsiddende trøjer og T-shirts. De fås typisk i et sømløst design, der sikrer at hverken kanter eller sømme ses eller mærkes gennem dit tøj. Disse bh’er er yderst alsidige og fås i flere farver og modeller, hvor mange foretrækker neutrale nuancer for at undgå synlighed under stramt tøj. Ønsker du at skrue op for komforten, kan du også altid udforske vores bh’er uden fyld eller bøjler.

Tilføj et sensuelt strejf

Både pushup- og plunge-bh’en er designet til at fremhæve din figur med elegance, samtidig med at den sikrer dig komfort. Disse bh’er giver dine bryster et løft, der sikrer en smuk kavalergang, hvilket gør den ideel til at bære under en nedringet trøje. Her vil de sikre dig en smigrende og forførende silhuet, så du kan få et lille selvsikkerhedsboost. Med plunge-bh’en er det også oplagt at tage den bluse på med den dybe V-halsudskæring, som måske har ligget bagerst i garderoben i et stykke tid.

Lingeri til alle kvinder

En balconette-bh er også et oplagt valg, om det er til hverdag eller en speciel begivenhed. Den kombinerer elegance med funktionalitet, hvilket gør den perfekt til bluser såvel som kjoler med åbne halsudskæringer. Derudover er disse bh’er også kendt for at kunne give dine bryster et let løft og en flot form, og det gør dem egnet til de fleste kvinder med små eller mellemstørrelses bryster. Har du større bryster, vil du kunne opleve, at balconette-bh'er ikke yder tilstrækkelig støtte – her vil vi anbefale, at du i stedet overvejer en full-cup-bh. Disse bh’er dækker nemlig hele brystet og reducerer kavalergangen, hvilket gør dem til en mere behagelig og stilfuld løsning, når du har en storm barm.

Trusser i alskens design

Hos Sass.dk finder du også et bredt udvalg af sensuelle trusser. Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de trussetyper, som vi fører, så du kan få et hurtigt overblik.

  • Hipster-trusser er et populært valg for dem, der søger høj komfort og et trendy udtryk. Disse trusser sidder lavt på hofterne og tilbyder en god dækning af numsen og findes i mange materialer, farver og design – fra blonder til neonfarver og iøjnefaldende mønstre.
  • Tai-trusser kombinerer ultimativ komfort med et smukt design og et højt snit ved benene, som giver dig en perfekt pasform og understøttelse ved ballerne. Den perfekte trussetype, hvis du leder efter sensuelt lingeri.
  • For maksimal dækning og komfort, tilbyder vi maxi-trusser, der strækker sig op til hofterne, ofte med en opstrammende effekt. De fås også i alskens forskellige farver og mønstre.
  • Hvis du ønsker minimal synlighed under tætsiddende tøj, er vores string-trusser det ideelle valg. De tilbyder et dristigt og sensuelt look og findes i et bredt udvalg af design.
  • Vores hotpants og pants-trusser kombinerer retro charme og komfort. De varierer fra lave snit, der fremhæver hofterne, til modeller med høj talje.