Lady avenue

Lady avenue

Når det kommer til nattøj og undertøj, står valget ofte mellem behagelige materialer og et elegant design, der fremhæver dine feminine kurver på den skønneste vis. Men hos det danske brand Lady Avenue behøver du slet ikke at vælge. Udforsk vores udvalg fra Skandinaviens førende brand af eksklusivt nattøj og undertøj i silke, bambus og bomuld og mærk selv kvaliteten.


Indstil dit filter
< 1 2 3 >

Eksklusivt Lady Avenue-nattøj og -undertøj i silke, bambus og bomuld

Lady Avenue er et dansk mærke, der forhandles via WIKI of Denmark, som står bag brandet. Visionen med Lady Avenue er at udvikle nattøj, homewear og undertøj, der forener design med komfort, så du aldrig behøver at vælge mellem de to igen. Deres udvalg er bygget op om mange standardstyles, hvor de ofte bruger deres klassiske design til at skabe nye sæsonkollektioner, der tilpasses med de nyeste trends inden for farver og detaljer.

Hvis du ønsker at pifte garderoben til sengetid og hjemmet op med trendy elementer, bliver du nødt til at udforske Lady Avenues sortiment af alt fra leisurewear og nattøj til undertøj. Så kan du være sikker på at have alt til at skabe elegante looks, som altid følger modens tendenser. Hos Sass.dk er vi selv helt vilde med Lady Avenue, og derfor har vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt sortiment af deres skønne varer. Så uanset om du skal bruge en elegant natkjole, behageligt undertøj eller hyggeligt hjemmetøj, kan du være sikker på at finde det her på siden.

Skru op for behageligheden: vælg Lady Avenue-pyjamas i silke

Hos Lady Avenue kan du finde et bredt udvalg af nattøj og natkjoler i silke, og det er ikke underligt, hvorfor de har valgt lige netop dette materiale. Silke er først og fremmest et utrolig blødt og glat, som gør det behageligt at have på huden, hvilket kan bidrage til en god nats søvn, hvis du ellers døjer med pyjamas i materialer, der kradser eller føles for stive. Dasilke er så medgørligt, er det også meget skånsomt mod huden. Dette reducerer eksempelvis risikoen for hudirritation, hvorfor pyjamas i silke er et populært valg for dem, der døjer med en meget følsom hud. Derudover er de også meget åndbare, da silke tillader en god luftcirkulation, som hjælper med at regulere din kropstemperatur; du vil derfor aldrig være for varm om sommeren eller for kold om vinteren, når du har silkenattøj på.

Udover alle disse praktiske fordele er silke også et elegant materiale, der tilføjer et strejf af luksuriøsitet til sengetiden, så du kan få praktisk nattøj uden at skulle gå på kompromis med dets udseende. Hos Lady Avenue bruger de råsilkevarer, der tilhører blandt de fineste og dyreste på markedet og er omkring 20 % kraftigere end andet silke på markedet, så du er sikret pyjamas i silke, der også kan holde til gentagen brug.

Her på Sass.dk kan du finde alt fra en sofistikeret Lady Avenue-natkjole til deres flotte silkeshorts og -toppe, som kan mikses og matches alt efter, hvilket udtryk du sigter efter. For at fuldende dit outfit inden sengetid eller i de kolde morgentimer, kan du altid tilføje en Lady Avenue-kimono i silke over.

Kom helt ned i gear med homewear fra Lady Avenue i bambus

Lady Avenue har et væld af nattøj og -kjoler i andre silkebløde materialer som bambus og bomuld, hvilket gør dem helt enestående at have på. Faktisk har de designet mange af deres pyjamas som homewear – også kendt som leisurewear – så du kan trække i nattøj fra Lady Avenue, så snart du kommer hjem fra arbejde, eller når du trænger til en hyggelig weekend på sofaen.

Her på siden kan du finde mange af Lady Avenues nattøjssæt med matchende overdel og underdel såvel som deres skønne natkjoler og big-shirts med ærmer, så du kan vælge det homewear, som passer bedst til dig.