Hvilken BH skal jeg vælge?


Det er meget vigtigt med en velsiddende og støttende bh, der sidder perfekt på dine to meloner.

Du skal jo gerne passe på dem i mange år ;-)

Meeen... Det kan godt være svært at finde lige netop den - Fordi der er et hav af forskellige bh typer. Derfor har vi lavet en guide til dig, så du kan finde frem til det bedste og du kan få skubbet pigerne på plads ;-)

1. Find den BH der passer dine meloner længere nede

2. Hvor store er dine meloner? Find vores BH størelseguiden her

3. Shop løs blandt et kæmpe udvalg af BH'er her

Fullcup BH

En fullcup bh eller fuldskåls bh dækker det meste af brystet og giver derfor et godt hold på barmen. En fullcup bh er god til dig med en større barm der ønsker god støtte. Fullcup bh'ens side og bagstykke er ekstra forstærket for at give bedre støtte til barmen. Hos Sass.dk finder du et stort udvalg af gode og støttende fullcup bh'er fra mange forskellige mærker her i blandt fullcup bh'er fra PrimaDonna.

Balconette BH

En balconette løfter brystet mere fremad hvor fullcuppen løfter brystet op og ind. En balconette bh har en lav udskæring i et vandret snit. Ofte er stropperne placeret ude på skulderen og er derfor god til tøj med dybe udskæringer. Hvis du har en barm der er flad på toppen med fyldig nederst, kan det godt kan føles som om at brystet vælter ud af skålen med en balconette bh.

Se vores Balconette BH'er her

Stropløs BH

En stropløs bh er perfekt i garderoben, hvis du skal have en stropløs kjole eller top på. Den stropløse bh kan bæres af både den mindre og større barm, da største delen af støtten kommer fra en tilpas stram omkreds og ikke fra stropperne. Hvis størrelsen er korrekt og med en tilpas stram omkreds kommer 80% af støtten herfra.

Push-up BH


En Push-up BH løfter og samlet barmen med fyld/indlæg. En Push-up BH er perfekt til dig der gerne vil fremhæve din barm og kavalergang. Det er meget forskelligt hvor meget fyld og løft en Push-up BH giver. Du kan finde Push-up BH'er i trekvartskål med skrå udskæring, her kommet løftet fra siden og bunden af skålen. Denne model giver ekstra kavalergang, da barmen bliver skubbet sammen fra siden.

Se vores Push-up BH'er her

TRIANGLE BH

En trekants bh eller triangel bh giver et v-udsnit ved barmen. En triangle BH er især god til barm med mindre fylde øverst, da den skrå linje lukker skålen foroven så den ikke gaber. Mange triangle bh'er er uden bøjle, så den er perfekt til dig der ikke vil have en traditionel bøjle bh. Trekants bh'er giver bedste støtte til den mindre og mellem barm.

Se vores Triangle BH'er her

PLUNGE BH

Plunge bh'er har en dyb udskæring og danner en V-formet facon. En plunge bh skaber en fin kavalergang og er perfekt til tøj der har dybe halsudskæringer.

Se vores Plunge BH'er her

AMME BH


Amme bh'er er designet til ammende mødre. Amme bh'en giver god støtte og amningen let. Hos Sass.dk finder du gode amme bh'er og amme indlæg. Disse er perfekt, hvis du ikke vil gå på kompromis med pasform og støtte. Hos Sass.dk finder du Cariwell amme bh'er som er praktiske og komfortable. Mærket er specialiseret i graviditetsundertøj og de har fokus på høj komfort.SASS.DK BH-GUIDE:

Hvilken BH passer mine meloner?

Det er meget vigtigt med en velsiddende og støttende bh, der sidder perfekt på dine to meloner.

Du skal jo gerne passe på dem i mange år - Ikk? ;-)

Meeen... Det kan godt være svært at finde lige netop den - Fordi der er et hav af forskellige bh typer. Derfor har vi lavet en guide til dig, så du kan finde frem til det bedste og få skubbet pigerne på plads igen ;-)

1. Find den type BH der passer dine meloner længere nede

2. Hvor store er dine meloner? Find vores BH størelseguiden her

3. Shop løs blandt et kæmpe udvalg af BH'er her

Balconette


En balconette løfter brystet mere fremad hvor fullcuppen løfter brystet op og ind. En balconette bh har en lav udskæring i et vandret snit. Ofte er stropperne placeret ude på skulderen og er derfor god til tøj med dybe udskæringer. Hvis du har en barm der er flad på toppen med fyldig nederst, kan det godt kan føles som om at brystet vælter ud af skålen med en balconette bh.Fullcup


En fullcup bh eller fuldskåls bh dækker det meste af brystet og giver derfor et godt hold på barmen. En fullcup bh er god til dig med en større barm der ønsker god støtte. Fullcup bh'ens side og bagstykke er ekstra forstærket for at give bedre støtte til barmen. Hos Sass.dk finder du et stort udvalg af gode og støttende fullcup bh'er fra mange forskellige mærker her i blandt fullcup bh'er fra PrimaDonna.Stropløs


En stropløs bh er perfekt i garderoben, hvis du skal have en stropløs kjole eller top på. Den stropløse bh kan bæres af både den mindre og større barm, da største delen af støtten kommer fra en tilpas stram omkreds og ikke fra stropperne. Hvis størrelsen er korrekt og med en tilpas stram omkreds kommer 80% af støtten herfra.Push-up


En Push-up BH løfter og samlet barmen med fyld/indlæg. En Push-up BH er perfekt til dig der gerne vil fremhæve din barm og kavalergang. Det er meget forskelligt hvor meget fyld og løft en Push-up BH giver. Du kan finde Push-up BH'er i trekvartskål med skrå udskæring, her kommet løftet fra siden og bunden af skålen. Denne model giver ekstra kavalergang, da barmen bliver skubbet sammen fra siden.Triangle


En trekans BH eller Triangle BH giver et V-udsnit ved barmen. En Triangle BH er især god til en barm med mindre fylde øverst, da den skrå linje lukker skålen foroven så den ikke gaber. Mange Triangle BH'er er uden bøjle, så den er perfekt til dig der ikke vil have en traditionel bøjle BH. En Triangle BH giver bedst støtte til mindre og mellem barm.AMME BH


Amme bh'er er designet til ammende mødre. Amme bh'en giver god støtte og amningen let. Hos Sass.dk finder du gode amme bh'er og amme indlæg. Disse er perfekt, hvis du ikke vil gå på kompromis med pasform og støtte. Hos Sass.dk finder du Cariwell amme bh'er som er praktiske og komfortable. Mærket er specialiseret i graviditetsundertøj og de har fokus på høj komfort.

Se vores Amme BH'er her