JBS of Denmark

JBS of Denmark

JBS of Denmark - "MADE FOR HYGGE"

JBS of Denmark er en fantastisk undertøjslinje fra vores velkendte danske brand JBS. Der er i dette undertøj fra JBS of Denmark taget udgangspunkt i det danske ord HYGGE, og kollektionen er derfor fremstillet med labels svejset fast i tøjet, så der ikke er unødvendige syninger.

Alt er lavet med fokus på optimal komfort, så du kan koble af og hygge dig. Varerne er inspireret af dansk livsstil, og designet er holdt rent, stramt og minimalistisk.

JBS of Denmark i uld og bambus

JBS of Denmark har flere forskellige linjer i kollektionen af undertøj i bomuld, undertøj i bambus og undertøj i økologisk uld og silke, samt lækkert loungewear i samme skønne kvaliteter - Bambus, Økologisk Bomuld og Økologisk Uld/Silke/Bambus.

Bambus varerne består af en nøje afmålt blanding af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan. De langstablede bambusfibre sikrer en længere holdbarhed af produkterne, viskosen blødgør materialet og giver antibakterielle og temperaturregulerende funktioner.

Bomuldsvarerne er produceret i økologisk bomuld, og med den vandbesparelse man opnår i produktionen samt nul brug af pesticider, sætter JBS of Denmark hér et væsentligt mindre aftryk på miljøet. Som med bambusfibrene er de økologiske bomuldsfibre også langstablede, så man sikrer længere holdbarhed.

Kollektionen i Økologisk uld, bambus og silke er en blanding som sikrer varerne funktionalitet og ekstra blødhed. Uldens hule fibre giver en isolerende effekt, og den rette blanding af silke og bambus giver et ekstremt blødt og kradsfrit produkt. Ulden kommer fra økologisk opdrættede får, og ulden bliver ikke udsat for kemisk behandling såsom blegemiddel og formaldehyd. Dette giver et luksusprodukt som er både funktionelt og komfortabelt.
Indstil dit filter
< 1 2 >