Vi skåner dine lår

Vi skåner dine lår

Danmarks specialist - i kampen mod lårgnidninger!

Sass.dk skåner dine lår

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør som skåner dine lår mod gnidninger. Man kan få rigtig ømme lår, når man gerne vil have kjole eller nederdel på, og lårene så gnider mod hinanden. Sass.dk har et stort udvalg af tilbehør som kan afhjælpe denne irritation, og decideret problem.

Kært barn har mange navne som man siger. Det samme har lårbånd, som også kaldes lårskånere, bånd til lår og meget andet. Vi har mange gode varer at tilbyde dig. Behovet kan være lidt forskelligt, derfor får du herunder en introduktion til hvilke vare der er bedst til hvilke situationer.

Lårskånere med blonde - Disse er super gode til at sætte på låret, lige hvor irritationen er. Lårskånerene er ca. 15 cm brede i blonden, og dækker derfor et godt stykke af lårene. Disse blonde lårskånere sidder godt fast med silikone bånd på bagsiden. De fylder ikke særlig meget, og er derfor super gode under nederdele, kjoler osv. Samtidig er de virkelig fine i blonden, og derfor både praktiske og lidt lækre til en aften ude.

Cykelshorts
- Disse shorts dækker hele øverste del af benene. Derfor er de super gode, hvis man føler gene på en større del af lårene. Ninna Long Shorts, som modellen hedder fra Liberté, er rigtig bløde og særdeles strækbare i kvaliteten. De er produceret uden syninger i taljen, hvilket gør at du ikke skal tænke på at de efterlader mærker under tøjet.

Silkeshorts
- Silkeshorts er simpelthen så bløde i kvaliteten. De er faste i kvaliteten, da silken er vævet. De er en fornøjelse at have på, og sikrer samtidig at dine lår ikke gnider mod hinanden. Silkeshorts kan være super gode til en hyggelig aften frem for en kjole, så sikrer disse shorts at du ikke bliver irriteret mellem lårene. De kan sagtens bruges i de lune sæsoner til hverdag. Silke køler når det er varmt, så dermed er de også her super behagelige.

Jersey Leggings/Shorts
- Disse leggings og shorts er strikket silke. Det betyder at de har samme kvaliteter som vævet silke, ift. at være temperaturregulerende. Når det er koldt luner de, og når det er varmt køler de. Disse leggings/shorts kan være super gode at bruge under en tunika/kjole hvor du har behov for at skåne dine lår, og samtidig ønsker et klassisk look som går helt til anklen, eller holder sig over knæene. De er gode strækbare og virkelig bløde i kvaliteten.
Indstil dit filter
< 1 2 >