Smuk Indpakning

Smuk indpakning | Hos Sass.dk elsker vi både at give og at få gaver. Vi synes, at der er noget nærmest terapeutisk over at stå og pakke en gave ind, mens man forestiller sig modtagerens ansigtsudtryk og glæde ved at åbne gaven. Vi ved dog også godt, at det langt fra er alle, der deler denne form for begejstring med os. Derfor giver vi naturligvis mulighed for indpakning året rundt her på webshoppen.
Vi havde i en del år gratis indpakning. Rigtig mange brugte efterhånden denne mulighed meget ofte. Vi har set os nød til at tage lidt for denne process. Både for miljøet, men også fordi det tager laaaaang tid at pakke flotte gaver ind.
Sass.dk elsker at pakke ind...Vi vælger lidt for dig.
Vi har ikke teknisk mulighed for at lave 4-8 forskellige valg muligheder ved gaveindpakning. mange køber ofte mange dele hos os og ønsker ikke bare det hele i en kasse.
Du vælger derfor hvilke dele du ønsker indpakket og så fordeler vi efter bedste evne. Derfor betaler du også kun et mindre beløb for hver del på 5 kr.
Skal du have pakket en stor bamset kåbe ind, ja så er det 1 pakke og du giver kun 5 kr for den.
Skal du have et lækkert sæt med BH, 2 par trusser og hofteholder, så betaler du kun 20,- og så er din gave lige klar til at aflevere.
Når du handler online, skal du bare tilføje indpakning til de varer du ønsker, så sørger vi for, at du eller gavemodtageren får leveret den flotteste indpakkede gave, set nord for Köln. Det er da nemt!