Elomi

Elomi

Elomi lingeri og badetøj er specielt designet til kvindermed kurver i moderne design

Elomi blev grundlagt i 2009 med den mission om, at give allekvinder med kurver mulighed for, at glæde sig over perfekt pasform og støtte iklassiske og moderne designs

Når man køber Elomi lingeri opnår man perfekt støtte ogpasform i feminine og moderne designs, som både er forførende og funktionelt. Elomi lingeri er til plus size kvinder med kurver, som er udviklet i fine materialer.

Elomi er mestre i at producere lingeri til plus size kvinder i bådefullcup BH'er, BH'er uden fyld, stropløs BH'er, corsager, badetøj, sports BH'er og meget andet.Hvis du er til en blød komfort BH er Cate måske din kommendeyndlings model, men er du mere til det feminine og moderne look, er Matilda enmodel du bare må se.

Er du mere til den forførende natkjole, så bør du overvejeBabydoll. Hos Sass.dk tilbyder vi Elomi lingeri til plus size kvinder medkurver i store skålstørrelser fra D-O med omkreds fra 70-110 i feminine ogmoderne designs. Vi har samlet vores udvalg af Elomi lingeri og badetøj tildig på vores hjemmeside Sass.dk.
Indstil dit filter
< 1 2 3 >