Femilet

Femilet


Leder du efter Femilet lingeri? Femilet lingeri er blevet til Chantelle easyfeelDu finder alle de velkendte Femilet Bh'er på dette link: CHANTELLE


Indstil dit filter

Femilet undertøj gennem 100 år

Femilet blev grundlagt tilbage i 1923 af Jens Krøjgaard på samme sted som mange andre tekstilvirksomheder på dette tidspunkt – nemlig i Midtjylland. I Bredgade i Herning åbnede Krøjgaard sin første butik, og på selv samme adresse finder du faktisk den dag i dag en af Femilets butikker.

Fokus har siden begyndelsen været på at skabe undertøj til mode- og kvalitetsbevidste kvinder. Derudover laver Femilet lingeri til priser, hvor alle kan være med og i en lang række forskellige stilarter. Uanset om du leder efter flot og forførende lingeri med blonder og smukke detaljer eller det mere enkle og sporty udtryk, finder du det i det store udvalg fra Femilet.

En Femilet undertrøje luner ekstra i den kolde tid

Hos Femilet finder du et fint udvalg af feminine undertrøjer, camisoler og tanktoppe. Fælles for dem er, at de er fremstillet med fokus på bløde og åndbare materialer samt gennemtænkte detaljer, der løfter designet og gør hver beklædningsdel til et lille stykke hverdagsluksus. Det kan eksempelvis være en fin kant i mesh.

En Femilet undertrøje kan bruges hele året rundt og til forskellige formål. Om vinteren er den skøn at iføre sig under en skjorte eller bluse som et ekstra lunende lag. Vælger du en model i uld, får du i tillæg et materiale, der er temperaturregulerende og hjælper dig med at holde en behagelig temperatur hele dagen. Du kan også bruge den som nattøj sammen med et par bløde pyjamasbukser – eller simpelthen bare som et stykke komfortabelt tøj, der er perfekt til en afslappet dag derhjemme.

Femilet underbukser og trusser til enhver kropstype

Et par trusser er ikke bare et par trusser – det er de fleste allerede klar over. Det kan være vanskeligt at finde den rigtige model, fordi vi alle er skabt forskelligt, og fordi vi har forskellige meninger om, hvad der er behageligt og pænt at have på. Med Femilet underbukser og trusser får du rig mulighed for at vælge den model, der passer til din kropstype og dine præferencer.

Udvalget er stort og byder på alle tænkelige modeller, når det gælder trusser. Om du er til en højtaljet maxitrusse, en lidt lavere hipster eller en diskret string eller taitrusse, finder du uden tvivl noget, du kan bruge, i sortimentet fra Femilet. Derudover er der selvfølgelig spørgsmålet om farven og alle de fine detaljer, du kan vælge mellem. Er du til en yndig sløjfe og fine blonder, eller skal det være mere simpelt med en enkelt mesh-detalje? Gå på opdagelse i udvalget af undertøj fra Femilet og find dit nye par yndlingstrusser, der passer til dig og din krop.

Femilet undertøj hylder kvinder og kvindekroppen

Undertøj handler om mere og andet end de praktiske formål – det har også stor betydning for vores generelle velvære i løbet af dagen og for vores selvtillid. Det kan godt være, at vores undertøj ikke kan ses – men det har betydning for, hvordan vi har det. Hos Femilet hylder de kvindekroppen i alle dens former og afskygninger, og det kan ses i de adskillige forskellige typer Femilet undertøj, der tager højde for vores mange forskelligheder.

Vores kroppe er noget af det mest fantastiske, og derfor fortjener de det allerbedste og mest behagelige undertøj. Femilet undertøj er ikke bare smukt at se på, det er også designet med et ufravigeligt fokus på komfort og følelsen af velvære. Find netop det undertøj, der passer dig allerbedst og får dig til at føle dig godt tilpas – det perfekte outfit starter nemlig allerinderst.

Undertøj og meget mere fra Femilet

Femilet bliver først og fremmest forbundet med undertøj, og det er da også i denne kategori, du finder det største udvalg. Men faktisk byder Femilet på meget mere end det. Du finder nemlig også masser af skønne styles inden for beachwear, nattøj, loungewear, badekåber og meget mere. Kendetegnende er den høje komfort og kvalitet, og på tværs af alle kategorier er der fokus på at skabe mode, som alle kvinder har råd til.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Femilet undertøj og meget mere. Uanset om du leder efter en ny pyjamas, en bikini eller et blødt sæt nattøj, er du kommet til det rigtige sted. Femilet er et traditionsrigt dansk mærke, som vi er glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af hos Sass.dk.