Freya

Freya

Freya er kendt for farverige prints og mønstret modeller og har en historie som går mange år tilbage, og er et anerkendt brand i store dele af verden.

Freya lingeri er velegnet til piger med lidt tungere og stor barm, som bruger store skålstørrelser. I 1998 blev brandet Freya grundlagt, som er eksperter i at producere lingeri til storeskålstørrelser

Store skålstørrelser, farverige prints, friske farver, god pasform og kvalitet i top er Freya lingeri kendt for. Freya udviklerprodukterne, så de passer til tidens kvindekroppe. På den måde kan kvinder med stor barm opnår en god støtte og pasform, i moderne farverige prints. Blonderne på Freya lingeri er udviklet i specielt kraftigt materiale, som kan holde tungebarme.
Har du købt Freya lingeri før, kender du måske Deco, Idol Allure eller den smukke blonde serie Fancies. Hos Sass.dk tilbyder vi Freya lingeri i store skålstørrelser fra C-O med omkreds fra 60-85 i farverige print. Vi har samlet vores udvalg af Freya til dig på vores hjemmeside Sass.dk, her finder du også Freya badetøj. Så du kan frit klikke dig igennem vores udvalg.
Indstil dit filter
< 1 2 3 4 5 >