Wolford

Wolford

Wolford er strømper du bare må eje!
Wolford Har mange års erfaring i udviklingen af strømper. De har udviklet en metode, som giver et perfekt resultat. i 1950 blev Brandet Wolford grundlagt, som er østrisk og er kendt for at producere strømper i topkvalitet, som kunderne elsker.
Strømper fra Wolford er produceret i ægte luksuriøs tekstur og komfort af de finestekvalitetsmaterialer fra hele verden. Strømper fra Wolford produceres i egyptiskbomuld, mongolsk kashmir og franske blonder. Wolford producerer udelukkende i materialer af høj kvalitet fra hele verden. Denne kvalitet mærkes tydeligt ved brug af strømper fra Wolford.

Hos Sass.dk ønsker viat tilbyde vores kunder det største og bedste udvalg! Vi har en verden afstrømper i kvalitet, så vi er sikre på, at du kan finde de strømper du ønskerdig. Om du ønsker stay up strømper, feststrømper, strømpebukser, leggings, strømper som holder ind, uldstrømper eller en tynd nylonstrømpe. Hos Sass.dk finder du strømper fra Wolford i størrelserne XS til XL. Med strømper fra Wolford får du nogle af de bedste strømper på markedet. Hvem ved, måske bliver dit næsteyndlings strømpe mærke Wolford?
Indstil dit filter
< 1 2 >