Junarose

Junarose

Junarose er til den kurvede kvinde som ønsker moderigtigt design til gode priser

Junarosa fremhæver den kvindelige figur, og blev etableret med den hensigt om at bringe fornyelse på plus size markedet

Junarose er velegnet til kvinder med kurver og former, som ønsker at klæde sig i moderigtigt design til gode priser. mærket Junarose ER EN DEL AF Bestseller KONCERNEN og blev etableret i år 2013

Moderigtigt design, flotte prints, gode pasformer og så til fantastiske gode priser. Det er blandt andet hvad Junarose står for. Den modebevidste kvinde som er plus size størrelse kan til en hver tid finde smukt og moderigtigt badetøj og tøj til en god pris, god pasform og i et behageligt materiale her hos os. Junarose - Bestseller - er kendt for flotte styles til den kurvede kvindes figur og samtidig til gode priser.
Hos Sass.dk tilbyder vi et blandet sortiment af plus size Junarose badetøj og Junarose strandkjoler - Bestseller - i størrelserne 38 til 54, og i skålstørrelse B til G. Ønsker du at forny garderoben med moderigtigt design til gode priser, så er du landet på den helt rigtige side. Vi tilbyder både badetøj i flotte prints, strandkjoler, funktionelle cykelshorts og meget andet. Junarose fremhæver den kvindelige figur til plus size kvinder. Shop Bestseller - Junarose her hos Sass.dk.
Indstil dit filter