Wolford

Wolford

Wolford strømpebukser er kendt og elsket i hele verden. Siden 1950’erne har brandet stået for kvalitet og elegance, og deres strømpebukser og nylonstrømper er blandt de foretrukne hos adskillige kvalitetsbevidste kvinder. Her finder du vores udvalg af strømper, undertøj, leggings, nattøj og meget mere fra det eksklusive østrigske mærke.
Indstil dit filter
< 1 2 >

Wolford er strømpebukser og strømper, du bare må eje

Du har sikkert allerede hørt om Wolford. Ikke kun, fordi virksomheden har eksisteret siden 1950’erne, men også fordi den østrigske tøjproducent er synonym med især strømpebukser og nylonstrømper af den allerhøjeste kvalitet. Hvis du virkelig skal forkæle dig selv og finde et par strømper, der signalerer eksklusivitet og føles helt fantastiske at have på, skal du se i retning af Wolford.

Siden den spæde start har brandet udvidet deres sortiment betragteligt, og du kan finde alt fra de kendte Wolford strømper til underkjoler, leggings, bodystockings, stay-ups og meget mere. Én ting er dog stadig den samme, og det er det ufravigelige fokus på kvalitet og luksus. Derfor er strømpebukser fra Wolford heller ikke de billigste – men vi garanterer dig for, at du vil blive glad for dit køb, hvis du bestemmer dig for et par eksklusive strømper fra Wolford.

Find Wolford knæstrømper, nylonstrømper og meget mere

Forskellige anledninger kræver forskellige outfits, der igen stiller forskellige krav til dine strømper eller strømpebukser. Og det har Wolford taget højde for. Nogle gange må der gerne være masser af spræl og farver på strømperne – det kan for eksempel være, at du har et mere neutralt sæt tøj på og ønsker et blikfang i form af leopardpletter, blomstermotiver eller noget helt tredje.

Andre gange leder du måske efter noget helt klassisk og enkelt, der kan komplementere en formel kjole eller nederdel for at skabe et harmonisk og stilet look. Her kan du både gå efter et par Wolford strømpebukser og Wolford knæstrømper og stay-ups i forskellige afdæmpede farver eller med diskrete mønstre og detaljer. Nogle gange er det outfittet, der påvirker, hvilken type strømper der skal til – og andre gange er det ene og alene et spørgsmål om, hvad du føler dig bedst tilpas i, og hvad der matcher din personlige stil.

Wolford strømper er produceret af de bedste materialer

Strømper fra Wolford er produceret med sand fingerspidsfornemmelse for kvalitet og komfort af de fineste kvalitetsmaterialer fra hele verden. Strømper fra Wolford produceres blandt andet i egyptisk bomuld, mongolsk kashmir og franske blonder – bedre bliver det faktisk ikke. Wolford producerer nemlig udelukkende i materialer af høj kvalitet fra hele verden, og den uforlignelige kvalitet mærker du med det samme, når du ifører dig et par strømper eller strømpebukser fra Wolford.

Én ting er et elegant udseende, hvilket Wolford strømpebukser i den grad har, og noget andet er, om strømperne er behagelige at have på. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, og heller ikke her er der mange mærker, der kan nå op på siden af Wolford. Det er ikke tilfældigt, at Wolford er blandt de mest populære producenter af strømpebukser, du kan finde.

De største stilikoner elsker Wolford

Den østrigske producent af kvalitetsstrømpebukser er populær hos flere af modens allerstørste stjerner. Eksempelvis har Wolford lanceret en kampagne i samarbejde med musiker og stilikon Grace Jones, der virkelig understreger, at brandet er med i den absolutte top af modeverdenen. Til Paris Fashion Week i 2020 præsenterede Vivienne Westwood et samarbejde med Wolford, der havde designet strømpebukser specielt til hendes show.

Den store popularitet i modebilledet skyldes uden tvivl den høje kvalitet, som Wolford nylonstrømper og andre typer strømper er kendt for, kombineret med en særlig sans for klassisk elegance og super trendy print og motiver. Wolfords fantastiske looks er dog ikke kun forbeholdt Hollywood – du kan også klikke et stykke luksus hjem til dig selv her fra Sass.dk.

Wolford hos Sass.dk – køb allerede i dag

Mangler du de helt rigtige Wolford strømpebukser til en stor fest eller en anden særlig anledning? Uanset om der står bryllup, barnedåb eller fødselsdagsfest på programmet, kan du finde de rigtige Wolford strømper her hos Sass.dk. Vi er stolte af at kunne præsentere et smukt udvalg af Wolford strømpebukser, knæstrømper, nylonstrømper og meget mere, der kan være med til at gøre dig klar til den næste store begivenhed i dit liv. Klassisk og enkelt eller iøjnefaldende og udtryksfuldt – det er helt op til dig og din smag.

Gå på opdagelse i det eksklusive sortiment af smukke strømper – der er stor sandsynlighed for, at dine næste yndlingsstrømper gemmer sig i det skønne udvalg fra Wolford. Husk også, at vi tilbyder fri fragt, når du handler for mere end 600 kr., hurtig levering på kun 1-3 hverdage samt mulighed for at få din bestilling pakket ind, hvis den er til en gave.