Persondatapolitik

Generelt

Vi elsker alle vores kunder og gør vores bedste for at beskytte dine persondata, så du trygt kan handle hos os. Vi redegør derfor her for hvordan vi hos Sass.dk behandler oplysningerne om dig - selvfølgelig for at kunne give dig den bedst mulige oplevelse når du besøger og handler hos os.

Hvad enten du benytter dig af din mobil, tablet eller computer, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig når du besøger Sass.dks hjemmeside. Fx hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, herunder netværkslokation.

Til opsamling af data på sass.dk benyttes cookies og facebook-pixel. Disse opfanger brugeradfærd og videresender automatisk oplysninger til eksterne samarbejdspartnere.

  • Formålet er at optimere din brugeroplevelse og vores hjemmesides funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via. Facebook, Google og Emailplatform.
  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1 litra f.

Når du køber lækre varer hos os indsamler vi de oplysninger du selv afgiver om bl.a. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmetode oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret og leveringsønsker.

  • Formålet er, at vi så kan levere de skønne produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svindel og svig.
  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse.

  • Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.
  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord eller GLS, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Indsigtsret

  • Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
  • Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kundeservice@sass.dk Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

  • Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning

  • I særlige tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til indsigelse

  • Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring

Retten til at klage

  • Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk

Ændringer

Denne privatlivspolitik kan blive opdateret i tilfælde af nye udviklinger, som ændringer i vores brug af dine persondata eller som tilpasning til ændrede lovkrav.
Når der kommer opdateringer underretter vi dig derom i denne privatlivspolitik


Sass.dk er dataansvarlig for behandling af de oplysninger, vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Sass.dk

Cvr. nr. 27766390

Holstedpark 15 B

4700 Næstved

Tlf. 22 81 05 20

E-mail: Kundeservice@sass.dk