Empriente

Empriente er et yderst delikat fransk mærke, som forstår sig på kvinders ønske om look. Empriente laver smukke kreationer med de smukkeste og feminine blonder, mønstre og ikke mindst moderne pasformer. Empriente lingeri er helt perfekt til dig som har meget barm, men som ønsker et yngre og sofistikeret look. Empriente lingeri er til kvinden som går op i pasformer, kvalitet og ikke mindst gerne vil føle sig godt tilpas - også under tøjet.
Empriente lingeri er produceret siden 1946 i Frankrig, og startede med at være en kollektion af underkjoler og bælter. Årene igennem har franske Empriente ændret stil og fulgt med udviklingen på verdensplan, om mere "frihed" til kvinderne og pasformer og modeller er løbende designet til nutidens moderne kvinde, som har fylde på barmen.
Empriente lingeri er velkendt og respekteret i Frankrig, og kvinder hylder Empriente for de fantastiske kreationer designteamet til dato formår at fremstille til perfektion. Med Empriente er du altid sikret kvalitet og komfort.
< 1 >