Vi elsker kunder!


... og vi vil gerne gå planken ud for den gode service.

"Den gode service forbindes i dag med mere end bare at have en butik med stang-varer. Jeg har i 15 år drevet traditionel lingeri butik som jeg er sin tid også er udlært i.

Kunderne vil gerne service, men i dag er rummer det ord bare mere end blot venlig og faglig betjening, samt et stort udvalg af varer.
"

- Nadia SassKære Kunder

Vi har rygende travlt i Sass.dk og det er vi meget taknemmelige for.

Vi har brugt de sidste par år på at opbygge en større online forretning, som i dag både rummer Danmark og Sverige. Desværre kommer dermed succes også tider, hvor man skal træffe svære beslutninger for at nå de helt store drømme.

Vi har derfor nu, valgt at lægge alle vores fremtidige kræfter i videreudviklingen af vores E-handel. Vi oplever en større efterspørgsel fra kunderne på smidigere processer, hurtigere levering og returnering samt et øget behov for kundeservice online.

Vi har derfor erkendt, at vi ikke længere kan give butikken i Ringstedgade den opmærksomhed den fortjener. Vi vælger derfor at fokusere 100% på Sass.dk.

I efteråret skal vi bl.a. i gang med at implementere nye systemer der kan håndtere vores salg i både Danmark og Sverige og vi glæder os til at sætte fuld power på vores projekter.

Vi har fortsat en del efterspørgsler på længere styling sessioner, som vores butik har svært ved at imødekomme grundet begrænset lager og bemanding. Derfor vil der blive bygget et Showroom på vores Hovedkontor i Næstved Nord, hvor der vil kunne bestilles tid til styling.


TAK NÆVER!!

Ud over et kæmpe tak for de sidste 15 år i Ringstedgade, har vi også en helt særlig tak...

Vi er enormt overvældet og taknemmelige over hvordan NÆSTVED bakkede op om Sass.dk i de værste Corona tider. Aldrig har det væltet ind med så mange online ordre fra 4700 og omegn. Det har gjort en forskel for Sass.dk og for ALLE de ansatte som også fremover vil være at finde i virksomheden.

Vi håber naturligvis at alle vores søde kunder igennem de sidste 15 år fortsat vil støtte vores Sass.dk online, vi er jo fortsat et Næver-firma. Og måske ses vi nok i showroomet en dag - eller måske du svinger forbi efter din pakke hos os i Næstved Nord.

Det er en lidt speciel følelse og en lidt mærkelig måde at runde af på efter 15 år. Men selvom det gør lidt ondt i hjertet er det vejen videre for os, ud i den store verden.

Derfor er butikken således heller ikke til salg og lejemålet beholder vi selv foreløbig, medmindre den helt rigtige aftale kan indgås.

Vi forventer at fredag d. 28. august 2020 er sidste dag butikken holder åbent, i denne omgang ;-) Hele August vil der være outlet-salg med 50% på hele butikken, som vil være fyldt op med blandede varer fra lager og butik. Så kig ind forbi Ringstedgade 8 i hele august måned.  • Åbningstider vil august måned være kl. 10-16.00 alle hverdage samt kl. 10-14 lørdage. (fredag d. 28. august holder vi åbent fra kl. 10.00-22.00)

  • Tilgodebevis/Gavekort kan benyttes i forretningen frem til og med 28. august 2020

  • Outlet 50% gælder på alle varer i forretningen frem til 28. august 2020

  • Udvalget i butikken vil være meget blandede varer samt blandede størrelser, i modsætning til online på Sass.dk hvor vi naturligvis stadig har det store fulde udvalg

  • Vejledning - i perioden med outlet har vi ikke mulighed for at tilbyde den samme vejledning som normalt. Så hvis du kører langvejs fra, er det muligvis særlig godt at have i menteVi håber på at se jer alle igen online :-)

De kærligste hilsner fra

Team Sass.dk