Der var engang...


...Sådan starter de fleste eventyr, også hos Sass.dk. ;-)


Efter 20 års erfaring fra "The real world" med lingeristyling og de absolut bedste brands på lingeri-markedet er vi efterhånden vokset os til Danmarks største lingeri website med +50 brands, besøgende i alle aldre, forskellige styles og mange størrelser.


Selvom den fysiske butik lukkede i august 2020 ELSKER vi lingeri - Og det gør du sikkert også ;-)


Derfor har vi samlet alt det bedste fra både danske og internationale brands inden for lingeri i A-O skål, badetøj og loungewear i XS-XXL til dig på vores webshop Sass.dk, der nu tilbyder tusindvis af varenumre.

Så uanset om du leder efter fylde til dine små gajoler, støtte til dine fyldige meloner, eller hyggetøjet til søndag kan du få det her hos os.

Kan man blive for stor?


...Ja, man kan godt blive for stor til lokalet ;-).


Efter en længere rejse er Sass.dk blevet en stor "pige". Vi er vokset ud af vores nuværende lokaler.

Vi har brug for mere plads, så vores medarbejdere ikke skal sidde klemt mellem varer og papkasser længere. Så det er vist på tide at et nyt eventyr begynder ;-)

Vi er virkelig glade for, at så mange kunder bakker op om vores online rejse og eventyr både nationalt og lokalt i Danmark og nu også i Sverige.

Vores sortiment er vokset markant, og vi er stolte af at vi har kunnet præsentere en herre sektion for jer, hvor vi tilbyder de bedste brands inden for undertøj, badetøj og loungewear.

I dag er Sass.dk vokset sig til et noget større Team. På billedet ser du kun et udpluk af de faste medarbejdere på kontoret - Vi kunne ikke alle være på billedet ;-)
FLYTTESALG


...Vi vil gerne flytte mindst muligt ;-)


WUHU! - Vi har endelig fundet de perfekte lokaler i Næstved Nord til Sass.dk - Til marts 2022 flytter vi i nye større lokaler! ;-)

Du skal hjælpe os - Vi vil gerne flytte så få varer som muligt. Derfor holder vi et brag af et FLYTTESALG d. 18. februar 20222 hvor 1000-vis af varer bare venter på at blive fundet og leveret til dig inden for 1-3 hverdage.

Hjælp os med at få tømt lageret og gør et kup på Lingeri - Badetøj - Loungewear, så vi skal flytte mindst muligt og få plads til endnu flere nye (LÆKRE) varer i vores nye større lokaler.

Vi elsker kunder!


...og vi vil gerne gå planken ud for den gode service.

"Den gode service forbindes i dag med mere end bare at have en butik med stang-varer. Jeg har i 15 år drevet traditionel lingeri butik som jeg i sin tid også er udlært i.

Kunderne vil gerne have service, men i dag er rummer det ord bare mere end blot venlig og faglig betjening, samt et stort udvalg af varer.
"

- Nadia SassKære Kunder

Vi har rygende travlt i Sass.dk og det er vi meget taknemmelige for.

Vi har brugt de sidste par år på at opbygge en større online forretning, som i dag både rummer Danmark og Sverige. Desværre kommer der med succes også tider, hvor man skal træffe svære beslutninger for at nå de helt store drømme.

Vi har derfor nu, valgt at lægge alle vores fremtidige kræfter i videreudviklingen af vores E-handel. Vi oplever en større efterspørgsel fra kunderne på smidigere processer, hurtigere levering og returnering samt et øget behov for kundeservice online.

Vi har derfor erkendt, at vi ikke længere kan give butikken i Ringstedgade den opmærksomhed den fortjener. Vi vælger derfor at fokusere 100% på Sass.dk.


TAK NÆVER!!

Ud over et kæmpe tak for de sidste 15 år i Ringstedgade, har vi også en helt særlig tak...

Vi er enormt overvældet og taknemmelige over hvordan NÆSTVED bakkede op om Sass.dk i de værste Corona tider. Aldrig har det væltet ind med så mange online ordre fra 4700 og omegn. Det har gjort en forskel for Sass.dk og for ALLE de ansatte som også fremover vil være at finde i virksomheden.

Vi håber naturligvis at alle vores søde kunder igennem de sidste 15 år fortsat vil støtte vores Sass.dk online, vi er jo fortsat et Næver-firma. Og måske ses vi nok i showroomet en dag - eller måske du svinger forbi efter din pakke hos os i Næstved Nord.

Det er en lidt speciel følelse og en lidt mærkelig måde at runde af på efter 15 år. Men selvom det gør lidt ondt i hjertet er det vejen videre for os, ud i den store verden.


  • DEN FYSISKE BUTIK LUKKEDE I AUGUST 2020


Men vi håber på at se jer alle igen online :-)

De kærligste hilsner fra

Team Sass.dk